Erkko Badermann

Intohimona luontokuvaus

Olen aktiivinen valokuvauksen harrastaja Kirkkonummelta. Kamera on usein kulkenut matkassa niin ulkomailla kuin kotimaassakin liikkuessa. Olen kuvaillut erilaisia kohteita aina silloisen mielenkiinnon mukaan. Pitkään mielenkiinnon kohteena olivat matkoillani ihmiset, erilaiset tilat ja tunnelmat. Makrokuvaus vesipisaroiden ja luonnon aluskasvillisuuden parissa ovat myös innostaneet aina.

Viime aikoina kuitenkin luontokuvaus on korostunut kuvaamisessa. Merilinnut Porkkalassa innostivat minua lintukuvauksen pariin. Viime vuodet ovatkin menneet aika lailla erilaisia lintuja kuvaillessa.

Toisena intohimon kohteenani ovat olleet valkohäntäpeurat joiden pariin pääsin sattuman kautta. Olen saanut viettää peurojen parissa useita kertoja pitkiäkin yhteisiä hetkiä. Peurat ovat päästäneet lähelle kuvaamaan ja olen saanut seurata niiden rutiineja läheltä. Näistä itselleni ikimuistoisista hetkistä löydät kuvia peurat albumista. Viihdy kuvieni parissa, anna palautetta ja kysy kuvistani tai niiden synnystä.

Tutustu kuviini